AO Robot

(MT4-re és MT5-re fejlesztett kereskedői robot)
(3. generációs technológia) 

4 különböző demoszámla, ahol 5 perces frissítéssel látható az AO robot teljesítménye!

(bármelyik grafikonra rákattintva a bejövő weboldalon minden részlet megtekinthető)

Fontos! Ennek a robotnak a futási teljesítménye is csak tájékoztató jelleggel lett feltéve, ezért nem befektetési tanácsadás, nem biztatás arra, hogy bárki is robottal próbáljon pénzt keresni. Alul, ezen az 4 számlán rengeteg féle set fut, melyek még bővülni is fognak. Ez nem azt jelenti, hogy mindegyik jó, hanem itt kerülnek kipróbálásra élesben és itt lesznek hosszú távra kiválasztva. Ezért ha legalább 3 hónap elteltével sem tud valamelyik produkálni vagy minuszt termel, akkor kikerül a listából. A fölül lévő számlán daxok is futnak, melyeknél nagyobbak lehetnek a veszteségek a kötés méret miatt (persze a profitok is), ezért nagyobb ingadozások lehetségesek. Így előfordulhat, hogy ha egy set kikerül vagy éppen bekerül a portfólióba, akkor a grafikon kismértékben módosulhat. Azért is érdekesek ezek az eredmények, mert eredetileg a setek Activtrades brókerhez lettek készítve (optimalizálva) és látszik, hogy simán áthelyezve másik brókerhez is ugyan úgy működnek, pedig hatalmas az eltérés ezeknél a brókereknél pl. a spread-ben és egyéb más tényezőben.

 

1. számla ActivTrades brókernál:(audjpy, audnzd, audusd, euraud, eurusd, gbpchf, gbpjpy, gbpusd, DAX, nzdusd, usdcad, usdjpy)

2. számla ActivTrades brókernál: (audusd, eurgbp, eurusd, gbpusd, usdchf, usdcad, usdjpy)

3. számla ICMarkets brókernál: (audusd, eurgbp, eurusd, gbpusd, usdchf, usdcad, usdjpy)

4. számla Admiral brókernál: (audjpy, audnzd, audusd, euraud, eurusd, gbpchf, gbpjpy, gbpusd, DAX, nzdusd, usdcad, usdjpy) – Sajnos leállították a demoszámlát!