Árak

A konkrét ár meghatározása az átírandó eszköz ( script, indikátor, expert ) forráskódjának feltöltése és vizsgálata után lehetséges.
A fájl átírásra alkalmasságának vizsgálata INGYENES!

Amennyiben a forrás fájl átírásra alkalmas, az átírás költségéről a megrendelő árajánlatot kap.

Néhány példa az átírás költségének számításairól :

     – Egyszerű indikátor vagy script átírás ( melynél a forrás fájl jellemző maximális mérete nem haladja meg a 20 kB-ot ) , néhány ezer Ft-tól 10-20 ezer Ft-ig terjedhet. Nagyobb méretű, több grafikai elemet tartalmazó indikátorok átírásának költsége lehet magasabb is.

     – Egyszerű expert ( mely nem tartalmaz pl. külső „custom” indikátor hívást, és forrás fájl mérete nem haladja meg jellemzően az 50-70 kB-ot, és nem tartalmaz grafikai elemeket ) átírási költsége 10-50 ezer Ft közé eshet.

     – Összetett expert ( mely külső pl. „custom” indikátor hívást is tartalmaz, és/vagy forrás fájl mérete meghaladja a 100 kB-ot, és/vagy grafikai elemeket is tartalmaz ) átírási költsége 20 ezer ft-tól indulhat. Ehhez hozzáadódhat, amennyiben szükséges, a „custom” indikátor(ok) átírásának költsége is, így általános maximális összeg ebben a példában már nehezen meghatározható.

Fenti példák csak egy általános képet próbáltak adni az átírás költségének meghatározásáról. Néhány összetett expert átírásának munkaideje MQL4 nyelvről MQL5 nyelvre, elérheti, de akár meg is haladhatja az eredeti MQL4 expert „megírásának” munkaidejét is. Ezért az átírás költségének pontos meghatározása kizárólag a forrás file(ok) ismeretében lehetséges!