Mottó: Merjünk egyszerűen gondolkozni! Ne feledd: “Kis kockázat, nagy pénz”!

A következő képzés 2024. június 5-én, szerdán, 18:00 órától kezdődik és már elindult a jelentkezési lehetőség az űrlap kitöltésével. Várlak szeretettel a képzésre!


NEM GOND, HA NEM TUDSZ AZ ADOTT IDŐBEN OTT LENNI, MERT MINDEGYIK KÉPZÉS FELVÉTELRE KERÜL ÉS LETÖLTHETŐ!

 

Egy kis inspiráció három, skalpos képzést végzett remek embertől (a többi itt megtekinthető: Skalp képzésről visszajelzések – Fxtanoda):

“Élveztem a képzés minden percét. Higgadt, nyugodt előadásmód, teljesen kezdőknek is élvezetes, könnyen érthető tartalom.
A közös gyakorlás értéke pedig felbecsülhetetlen! Komjáthy Attila a “tőzsdei skalpolás Mozart-ja”, művészi könnyedséggel kereskedik és adja át hatalmas tudását.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!”  – Dr. Fülöp Erik

 

“Szerencsésnek tudhatom magam azért, mert folyamatosan követhetem a magas, profi szintű és számomra hiteles (ez a mai világban nagyon ritka!!!) előadásaidat, kötéseidet, gondolataidat. A tanultak (úgy néz ki, hogy a gyakorlásoknak köszönhetően) alkalmazása a natúr charton (indikátorok nélküli skalpolás) meghozza a gyümölcsét! Üzenem a kétkedőknek, hogy működik!!! Figyeljenek és hallgassanak Rád és GYAKOROLJANAK!” – Árvai József

 

“Talán már említettem, hogy az a nyugalom és tónus, az oktatás hangneme….na azt minden tőzsdét tanulónak receptre íratnám fel. A képzés alatt annyi „AHAAAA” pillanatom volt, hogy most is libabőrös vagyok. Elképesztő, hogy mennyire nem kell ezt túlbonyolítani! Én mindig elvesztem az indikátorok között, és mindig volt egy olyan idealizált képem, hogy valójában nagyon jó volna elhagyni őket. Ezt most megkaptam! Már csak gyakorolni kell, de ez természetesen rajtam múlik. 

Szeretném megerősíteni a tényt, hogy az ország egyik legjobb, ha nem a legjobb tőzsdei oktatója vagy! 20 év az 20 év, nincs mese! Hálás vagyok az eddig tanultakért, köszönöm!” – R.B.

 

A Skalp kereskedés véleményem szerint a szakma csúcsa és nagyon nagy önfegyelmet és türelmet kíván. Sok-sok gyakorlás kell az elsajátításához. Mindenképpen kell hozzá egy jó alap és csak ezután jöhet a demoszámlán való gyakorlás.

Mi is az a “skalp” kereskedés? Kicsi idősíkban (általában 1 perces) való olyan kereskedési forma, ahol kicsi elmozdulásokat próbálunk megfogni. Persze itt is lehetséges az idősíkhoz képest nagyobb elmozdulások lekereskedése, sőt még akár a pozíció építés is.

Kiknek való? Azoknak, akiknek kevés idejük van a kereskedésre vagy nem szeretnék sokáig tartani a megnyitott pozíciójukat. Emellett tudnak türelmesek lenni, hajlandóak tanulni és gyakorolni. Képesek alázattal állni  a “piac” előtt. Elfogadják, hogy a kockázat kezelés megtanulása és működtetése nélkül nem lehetnek sikeresek. 

Kiknek nem való? Türelmetleneknek, akik nem akarnak sokat gyakorolni, akik nem képesek fegyelmezetten működni és szabályokat követni és azoknak, akik úgy gondolják okosabbak mint a “piac”.

A skalpolás azért más mint a többi kereskedési rendszer, mert itt minden gyorsan zajlik. Gyors gondolkodás, gyors döntés és gyors cselekedet jellemzi. Ezt nem lehet egyik percről a másikra elsajátítani. Én az indikátor nélküli skalpolási stílust képviselem azért, mert így nem függünk szinte semmitől és így minden cég és annak bármelyik kereskedési platformján használható. Természetesen az indikátorok használatát sem vetem el, de azokat inkább mint megerősítőnek használnám.

Képzéseimen az elméleti tudás mellett a sokkal több közös “kereskedést” helyeztem előtérbe, mert akkor élesben a terepen gyakorlunk és minden egyes mozzanatot meg tudunk beszélni. A fejlődés így sokkal gyorsabb. Ezt normál esetben nem lehet megcsinálni, mert néha még órák alatt sem alakul ki sok jó beszálló. Ezért készítettünk egy zseniális szoftvert, egy olyan pozíció menedzselő alkalmazást (FXSmartHand), mellyel teljesen modellezni tudjuk az élő kereskedést. Így rengeteg belépőt tudunk lekereskedni ugyan úgy, mintha élesben kereskednénk. Természetesen a bróker valós adatait használjuk erre a célra és a jövőt nem látva közösen pozíciókat nyitunk, menedzseljük és minden egyes lépést pontosan megbeszélünk.

 

A webinár képzések minden hónap 4 napja utáni első szerdán kezdődnek, este 18:00 órától és azután szerdánként lesznek ugyan ebben az időben. Jelentkezni skalp képzésekre ugyan ebben a menüpontban lévő Jelentkezés Skalp képzésre űrlap kitöltésével lehet. Viszont ez az űrlap csak akkor jelenik meg, ha az oldalamra be vagy regisztrálva és be is vagy jelentkezve, tehát egy előzetes regisztráció szükségeltetik. A képzés díja előre utalásos rendszerrel történik a megadott számlaszámra. Az űrlapon feltüntetett névre állítjuk ki a számlát. A képzések díjáról aKépzésekmenüpontban lehet tájékozódni. A webinárium a “Zoom” alkalmazás segítségével történik, melynek működéséről “Tanuló Klub” menüben lehet utána nézni.

Új! Azok számára, akik nem szertnének várni, kevés szabad idejük van, nem érnek rá ott lenni a képzésen, lehetőségük van az “Exkluzív” vagy “Exkluzív+++” csomagot választani, ahol 3-szor annyi közös gyakorlást kapnak. Részletek a Képzések menüpontban.


 

 

Ha érdekel a skalpolás eredményessége, akkor kérlek látogass el sz FXTanoda hivatalos Facebook oldalára (https://www.facebook.com/FXTanoda) és ott naponta láthatod az eredményeimet. Ilyen és hasonló eredményekhez sok gyakorlás szükséges és persze kitartás. Ha látsz benne fantáziát és hajlandó vagy kitartóan tanulni és türelmesen gyakorolni, akkor várlak szeretettel képzéseimen! Ne feledd: “Gyakorlat teszi a mestert”!

 


A skalpoláshoz nem szükséges, de hatalmas segítséget nyújt egy olyan a metatraderre írt program, mellyel automatikusan tud pozíciót méretezni és nyitni, rész zárni manuálisan vagy automatizálva, ferdevonalas be- és kiszállást végrehajtani, intelligens csúszóstopot működtetni, stb. mindezeket villám gyorsan. Ez a program az FXSmartHand (Okos Kéz) pozíció menedzselő, melyet magyar fejlesztők alkottak és így természetesen tud magyarul is. Kezelhetősége pofon egyszerű többek között azért is, mert segítettem a kialakításában. Én is ezzel kereskedem! Itt megtekinthető a bemutatója…