Mottó: “Egyszerűsíts, tisztíts, spórolj!” – Virtuális vagyon szerzők c. film

Novemberi első képzés (november 5-én, csütörtökön lesz, 18:00 órától – már elindult a jelentkezési lehetőség az űrlap kitöltésével)

 

A Skalp kereskedés véleményem szerint a szakma csúcsa és nagyon nagy önfegyelmet és türelmet kíván. Sok-sok gyakorlás kell az elsajátításához. Mindenképpen kell hozzá egy jó alap és csak ezután jöhet a demoszámlán való gyakorlás.

Mi is az a “skalp” kereskedés? Kicsi idősíkban (általában 1 perces) való olyan kereskedési forma, ahol kicsi elmozdulásokat próbálunk megfogni. Persze itt is lehetséges az idősíkhoz képest nagyobb elmozdulások lekereskedése, sőt még akár a pozíció építés is.

Kiknek való? Azoknak, akiknek kevés idejük van a kereskedésre vagy nem szeretnék sokáig tartani a megnyitott pozíciójukat. Emellett tudnak türelmesek lenni, hajlandóak tanulni és gyakorolni. Képesek alázattal állni  a “piac” előtt. Elfogadják, hogy a kockázat kezelés megtanulása és működtetése nélkül nem lehetnek sikeresek. 

Kiknek nem való? Türelmetleneknek, akik nem akarnak sokat gyakorolni, akik nem képesek fegyelmezetten működni és szabályokat követni és azoknak, akik úgy gondolják okosabbak mint a “piac”.

A skalpolás azért más mint a többi kereskedési rendszer, mert itt minden gyorsan zajlik. Gyors gondolkodás, gyors döntés és gyors cselekedet jellemzi. Ezt nem lehet egyik percről a másikra elsajátítani. Én az indikátor nélküli skalpolási stílust képviselem azért, mert így nem függünk szinte semmitől és így minden cég és annak bármelyik kereskedési platformján használható. Természetesen az indikátorok használatát sem vetem el, de azokat inkább mint megerősítőnek használnám.

Képzéseimen az elméleti tudás mellett a sokkal több közös “kereskedést” helyeztem előtérbe, mert akkor élesben a terepen gyakorlunk és minden egyes mozzanatot meg tudunk beszélni. A fejlődés így sokkal gyorsabb. Ezt normál esetben nem lehet megcsinálni, mert néha még órák alatt sem alakul ki sok jó beszálló. Ezért készítettünk egy zseniális szoftvert, egy olyan pozíció menedzselő alkalmazást (FX Smart Hand), mellyel teljesen modellezni tudjuk az élő kereskedést. Így rengeteg belépőt tudunk lekereskedni ugyan úgy, mintha élesben kereskednénk. Természetesen a bróker valós adatait használjuk erre a célra és a jövőt nem látva közösen pozíciókat nyitunk, menedzseljük és minden egyes lépést pontosan megbeszélünk.

 

A webinár képzések minden hónap 5 napja utáni első csütörtökön kezdődnek, este 18:00 órától és azután csütörtökönként lesznek ugyan ebben az időben. Jelentkezni skalp képzésekre ugyan ebben a menüpontban lévő “Jelentkezés Skalp képzésre” űrlap kitöltésével lehet. Viszont ez az űrlap csak akkor jelenik meg, ha az oldalamra be vagy regisztrálva és be is vagy jelentkezve, tehát egy előzetes regisztráció szükségeltetik. A képzés díja előre utalásos rendszerrel történik a megadott számlaszámra. Az űrlapon feltüntetett névre állítjuk ki a számlát. A képzések díjáról a “Képzések” menüpontban lehet tájékozódni. A webinárium a Join.me alkalmazás segítségével történik, melynek működéséről “Tanuló Klub” menüben lehet utána nézni.

Ha érdekel a skalpolás eredményessége, akkor kérlek látogass el sz FXTanoda hivatalos Facebook oldalára (https://www.facebook.com/FXTanoda-105668031200129) és ott naponta láthatod az eredményeimet. Ilyen és hasonló eredményekhez sok gyakorlás szükséges és persze kitartás. Ha látsz benne fantáziát és hajlandó vagy kitartóan tanulni és türelmesen gyakorolni, akkor várlak szeretettel képzéseimen! Ne feledd: “Gyakorlat teszi a mestert”!

 


A skalpoláshoz nem szükséges, de hatalmas segítséget nyújt egy olyan a metatraderre írt program, mellyel automatikusan tud pozíciót méretezni és nyitni, rész zárni manuálisan vagy automatizálva, ferdevonalas be- és kiszállást végrehajtani, intelligens csúszóstopot működtetni, stb. mindezeket villám gyorsan. Ez a program az FXSmartHand (Okos Kéz) pozíció menedzselő, melyet magyar fejlesztők alkottak és így természetesen tud magyarul is. Kezelhetősége pofon egyszerű többek között azért is, mert segítettem a kialakításában. Én is ezzel kereskedem! Itt megtekinthető a teljeskörű bemutatója: