Miről is szól, illetve mit takar a klubtagság?
(Ez nem tanfolyam, de megtanuljuk a kockázat kezelt trendkövető stratégia alapjait, lépéseit és a kockázatkezelést)

>>>>>JELENTKEZNI A TANULÓKLUBBA AZ OLDAL ALJÁN IS LEHET VAGY A MEGFELELŐ MENÜPONTRA KATTINTVA.
ELŐTTE REGISZTRÁLNI KELL EGY FELHASZNÁLÓI NEVET AZ OLDALAMON ÉS BE KELL LÉPNI EZZEL A REGISZTRÁLT NÉVVEL <<<<<

 

Klubunkban az egyik tanított stratégia például egy olyan kockázatkezelt trendkövető stratégia, mely a szabályainak következetes betartásával és szigorú kockázatmenedzseléssel akár ilyen eredményekre is képes (találati arányra és a PayOffRatio-ra értve), mint a feleségem forexverseny győzelme. Természetesen ez nagy mértékben függ az egyén mentális felkészültségétől és fegyelmezettségétől és a piac adta lehetőségektől. Képes volt úgy győzni a JinJang-stratégiámat használva, hogy végig alacsony kockázati szintet tartva és nem nagy lotokkal kereskedve, végig egyenletes növekedést produkálva nyerte meg a versenyt. Végig felügyelete alatt tartotta a kockázatát. Találati arány: 76%, PayOffRatió: 1.71

Ezt az iPad-ot nyerte

KERESKEDÉSE

 

Azoknak hoztam létre ezt a zártkörű klubunkat, akiknek nincs pénze több százezres tanfolyamokra és szeretnének egy használható tudást szerezni a devizakereskedés területén és szeretnének egy olyan segítőkész társaságba tartozni, akik önzetlenségükkel segítenek a tanulási folyamat rendkívüli felgyorsításban. Alapelvem, hogy a tanfolyamok által nyújtott tudást mindenki számára elérhetővé tegyem, hiszen a "tudás mindenkié" és igyekszem betölteni azt az űrt, melyre semilyen tanfolyam nem képes, miszerint napi folyamatos online kapcsolattal segítsem a klubunk tagjait.

A zártkörű klubunk tagjai naponta tudják nézni az adást (10.10 - 11.10-ig), melyen folyamatosan átvesszük a technikai elemzés alapjait az általam használt kockázatkezelt trendkövető stratégiák elemeit, JinJang-stratégiát és a pozíció építést és a "D" stratégiát (amely mentes a szubjektivitástól), stb. Mindezt interaktívan tesszük, úgy mint egy klubtalálkozón, ahol folyamatosan lehet kérdezni és megvitatni a hallottakat, látottakat. Kiemelem, hogy semmiféle kereskedésre vonatkozó pénzügyi tanácsadást, tippeket és szignálszolgáltatást nem végzünk, szigorúan csak a tanulás és a gyakorlás a fő cél terület!

Minden hónapban elölről kezdjük és végig megyünk kockázatkezelés technikáján, a pozíció nyitás folyamatán, hozam maximalizálás lehetőségein, hiszen "az ismétlés a tudás tanítómestere"! Természetesen minden adás felvételre kerül és az aktuális hónap végéig bármikor visszanézhető Full HD minőségben.

Fontos szerepet tulajdonítok a pszichológiai résznek, a pszicho-csapdáknak hiszen ezek megértése a legfontosabb és egyben a legnehezebb.

Az adás alatt folyamatosan lehet kérdezni, kérni a "chat" rendszer segítségével. A kérdezőnek lehetősége van arra is, hogy az adás alatt akár mikrofonja segítségével megoszthatja gondolatait, illetve szükség esetén a képernyőjét is, ezzel lehetőséget biztosítva a teljes interaktivitásnak.

 

 


 

A tanuló klubtagság havi díja: 5000 Ft

A tanuló klub tagság az aktuális hó 10. napjától (ha hétvégére esik, akkor az első munkanap) a következő hónap 9. napjáig tart és a fenntartását minden hónapban újra kell érvényesíttetni a hóvégén kiküldött körlevélre válaszolva.

A klubba csak azon jelentkezők kerülnek az adott hónapban aktiválásra, akiknek a havi tagsági díja kezdésig, tehát az adott hónap 9-ig megérkezik. Kérek mindenkit, hogy erre figyeljen oda!

Jelentkezni a klubunkba a számlázási adatok megadásával lehet itt alul, de előtte jobb oldalon regisztrálni kell egy felhasználói nevet és be kell jelentkezve lenni. Csak a felhasználói névvel belépve jelenik meg a "Jelentkezés a tanuló klubba" űrlap.

A jelenetkezők az adott hó 9-én kapják meg a letöltésekhez a jelszót és a további infókat és ekkor történik meg az aktiválás is. Természetesen a befizetésekről mindenki számlát kap elektronikus formában, mely hitelesített és kinyomtatható.  

Számlaszám: (K&H) 10402434-69565256-56521016

Meghatalmazott: Komjáthy Erzsébet


Külföldről való utaláshoz:

BIC kód: OKHBHUHB

IBAN:   HU71 10402434 69565256 56521016

Cím: 7800 Siklós, Hajdu u. 3/A

Meghatalmazotthoz Komjáthy Erzsébetet


Adószám: 60970253-1-22

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-104853/2016.

Megjegyzésbe kérem beírni a teljes nevet vagy a regisztrált felhasználói nevet!

 


 

Jelentkezés a Zártkörű Tanuló Klubba:

kizárólag bejelentkezés után !!!

Elöször is jobb oldalt regisztrálj magadnak egy felhasználót, majd jelentkezzél be és ezután a fenti képre kattintva töltsd ki a jelentkezési űrlapot pontosan.

Fontos!

A "Kockázati figyelmeztetést és a Jogi nyilatkozatot" elolvasd és ha minden betüjét megértetted és elfogadod, csak akkor jelentkezz közénk!

Ha azt írja ki, hogy "Hozzáférés megtagadva" az azért van, mert nem vagy jobb oldalt bejelentkezve.