Miről is szól, illetve mit takar a klubtagság?
(Ez nem tanfolyam, de megtanuljuk a kockázat kezelt trendkövető stratégia alapjait, lépéseit és a kockázatkezelést)

>>>>>JELENTKEZNI A TANULÓKLUBBA AZ OLDAL ALJÁN IS LEHET VAGY A MEGFELELŐ MENÜPONTRA KATTINTVA.
ELŐTTE REGISZTRÁLNI KELL EGY FELHASZNÁLÓI NEVET AZ OLDALAMON ÉS BE KELL LÉPNI EZZEL A REGISZTRÁLT NÉVVEL <<<<<

 

Klubunkban tanított stratégia olyan kockázatkezelt trendkövető stratégia, mely a szabályainak következetes betartásával és szigorú kockázatmenedzseléssel akár ilyen eredményekre is képes (találati arányra és a PayOffRatio-ra értve), mint a feleségem forexverseny győzelme. Természetesen ez nagy mértékben függ az egyén mentális felkészültségétől és fegyelmezettségétől és a piac adta lehetőségektől. Képes volt úgy győzni a JinJang-stratégiámat használva, hogy végig alacsony kockázati szintet tartva és nem nagy lotokkal kereskedve, végig egyenletes növekedést produkálva nyerte meg a versenyt. Végig felügyelete alatt tartotta a kockázatát. Találati arány: 76%, PayOffRatió: 1.71

Ezt az iPad-ot nyerte

KERESKEDÉSE

 

Azoknak hoztam létre ezt a zártkörű klubunkat, akiknek nincs pénze több százezres tanfolyamokra és szeretnének egy használható tudást szerezni a devizakereskedés területén és szeretnének egy olyan segítőkész társaságba tartozni, akik önzetlenségükkel segítenek a tanulási folyamat rendkívüli felgyorsításban. Alapelvem, hogy a tanfolyamok által nyújtott tudást mindenki számára elérhetővé tegyem, hiszen a "tudás mindenkié" és igyekszem betölteni azt az űrt, melyre semilyen tanfolyam nem képes, miszerint napi folyamatos online kapcsolattal segítsem a klubunk tagjait.

A zártkörű klubunk tagjai naponta tudják nézni az adást (10.10 - 11.10-ig), melyen folyamatosan átvesszük a technikai elemzés alapjait az általam használt kockázatkezelt trendkövető stratégia elemeit, a tüske-stratégiát, JinJang-stratégiát és a pozíció építést és a "D" stratégiát (amely mentes a szubjektivitástól), stb. Mindezt interaktívan tesszük, úgy mint egy klubtalálkozón, ahol folyamatosan lehet kérdezni és megvitatni a hallottakat, látottakat.

Minden hónapban elölről kezdjük és végig megyünk kockázatkezelés technikáján, a pozíció nyitás folyamatán, hozam maximalizálás lehetőségein, hiszen "az ismétlés a tudás tanítómestere"! Természetesen minden adás felvételre kerül és az aktuális hónap végéig bármikor visszanézhető Full HD minőségben.

Fontos szerepet tulajdonítok a pszichológiai résznek, a pszicho-csapdáknak hiszen ezek megértése a legfontosabb és egyben a legnehezebb.

A tanulóklub tagok automatikusan jogosultak a naponta megtartandó zártkörű online piacáttekintésen való résztvételre, ahol átnézzük a piacot és közösen kielemezzük, így gyakorolva a tanultakat.

Az adás alatt folyamatosan lehet kérdezni, kérni a "chat" rendszer segítségével. A kérdezőnek lehetősége van arra is, hogy az adás alatt akár mikrofonja segítségével megoszthatja gondolatait, illetve szükség esetén a képernyőjét is, ezzel lehetőséget biztosítva a teljes interaktivitásnak.

 

 


 

A klubtagság havi díja: 5000 Ft

A tagság az aktuális hó 10. napjától (ha hétvégére esik, akkor az első munkanap) a következő hónap 9. napjáig tart és a fenntartását minden hónapban újra kell érvényesíttetni a hóvégén kiküldött körlevélre válaszolva.

A klubba csak azon jelentkezők kerülnek az adott hónapban aktiválásra, akiknek a havi tagsági díja kezdésig, tehát az adott hónap 9-ig megérkezik. Kérek mindenkit, hogy erre figyeljen oda!

Jelentkezni a klubunkba a számlázási adatok megadásával lehet itt alul, de előtte jobb oldalon regisztrálni kell egy felhasználói nevet és be kell jelentkezve lenni. Csak a felhasználói névvel belépve jelenik meg a "Jelentkezés a tanuló klubba" űrlap.

A jelenetkezők az adott hó 9-én kapják meg a letöltésekhez a jelszót és a további infókat és ekkor történik meg az aktiválás is. Természetesen a befizetésekről mindenki számlát kap elektronikus formában, mely hitelesített és kinyomtatható.  

Számlaszám: (K&H) 10402434-69565256-56521016

Meghatalmazott: Komjáthy Erzsébet


Külföldről való utaláshoz:

BIC kód: OKHBHUHB

IBAN:   HU71 1040 2434 6956 5256 5652 1016

Cím: 7800 Siklós, Hajdu u. 3/A

Meghatalmazotthoz Komjáthy Erzsébetet


Adószám: 60970253-1-22

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-104853/2016.

Megjegyzésbe kérem beírni a teljes nevet vagy a regisztrált felhasználói nevet!

 


 

Jelentkezés a Zártkörű Tanuló Klubba:

kizárolag bejelentkezés után !!!

Elöször is jobb oldalt regisztrálj magadnak egy felhasználót, majd jelentkezzél be és ezután a fenti képre kattintva töltsd ki a jelentkezési űrlapot pontosan.

Fontos!

A "Kockázati figyelmeztetést és a Jogi nyilatkozatot" elolvasd és ha minden betüjét megértetted és elfogadod, csak akkor jelentkezz közénk!

Ha azt írja ki, hogy "Hozzáférés megtagadva" az azért van, mert nem vagy jobb oldalt bejelentkezve.

 

 Keress minket a Facebook-on is: http://www.facebook.com/fxtanoda